Uw adviseur

NA Accountancy & Tax > Bedrijfsprofiel > Uw adviseur

Wij, belastingadviseur Rexford Niikoi en registeraccountant Lloyd Antwi, hebben NA Accountancy & Tax samen opgericht. Voor deze oprichting werkten we zelfstandig. Vanuit de gedeelde overtuiging dat we samen sterker staan en cliënten nog beter kunnen bedienen, hebben we echter besloten om de handen ineen te slaan en samen op te treden:

“Omdat we beiden opereren vanuit onze expertise, vullen we elkaar goed aan. In de praktijk krijg ik vaak vragen van cliënten over fiscale vraagstukken. De cliënten die wij bedienen zijn toch vaak actief in de MKB. Dan is het fijn om te weten dat ik iemand als Rexford Niikoi heb, die opgeleid is in het fiscaal recht. Met hem kan ik klankborden, en andersom geldt dat natuurlijk ook. Zo klopt hij bijvoorbeeld bij mij aan wanneer het aankomt op het samenstellen van de jaarrekening of financiële verslaggeving.” – L. Antwi, bevoegd registeraccountant

We zijn een full-service accountantskantoor gericht op middelgrote en kleine bedrijven (MKB). Wij bieden fiscale en administratieve dienstverlening. Wilt u bijvoorbeeld een jaarrekening laten opstellen of wilt u graag dat wij u helpen met uw belastingzaken? Bij ons kunt u terecht voor al deze zaken.

Onze cliënten variëren van horecagelegenheden, groothandelaren en schoonmaakbedrijven tot toko’s, kappers en de kruidenier om de hoek. Ook verlenen we hulp aan stichtingen, verenigingen en particulieren.

Bovendien treden we op als adviseur voor kleine en middelgrote ondernemers. Ondernemen is winst maken. Hiervoor is groei noodzakelijk. U wilt dan ook adviezen waarmee u verder kunt groeien. Ook dat begrijpen wij. Wij nemen uw wensen in beschouwing en denken graag met u mee. Fiscale aangiften en jaarrekeningen gaan bij ons niet de deur uit totdat wij samen met u hebben overlegd. Het goed interpreteren van de cijfers en zeker het vertalen ervan naar de bedrijfsvoering vindt u mogelijk nogal lastig. Hier zijn wij juist gespecialiseerd in. Wij geven u adviezen waarmee u echt iets kunt en waarmee u uw blik naar voren kunt richten.

Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)