Over ons

Ik zoek een accountant en zit niet te wachten op al die papieren rompslomp
Wij van NA Accountancy & Tax begrijpen dat maar al te goed. U onderneemt liever, want daar bent u het beste in. Wij nemen u graag die papieren rompslomp uit handen, want daar zijn wij als accountants juist het beste in! Onze dienstverlening bij NA Accountancy & Tax wordt gekenmerkt door deskundigheid, toewijding en een persoonlijke benadering tot uw zaken.

Bij NA Accountancy & Tax volgen wij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving op de voet. Ook volgen we regelmatig cursussen en trainingen. Dit alles doen wij om het deskundigheidsniveau op peil te houden en u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wij streven ernaar om maatwerk te leveren. Elke ondernemer of onderneming is naar onze mening uniek in zijn soort. Wij vinden het dan ook belangrijk om te weten wat uw persoonlijke zakelijke motieven zijn, aangezien we ervan overtuigd zijn dat we u alleen op die manier doelgericht van dienst kunnen zijn.

Als uw adviseur nemen wij altijd een standpunt in. Ons uitgangspunt hierbij is een persoonlijke benadering in combinatie met een probleemoplossende aanpak. Dit doen wij om tot oplossingen voor al uw vraagstukken te komen. Onze oplossingen vinden wij altijd door uw belangen in beschouwing te nemen.

Kortom, als professionals binnen de accountancy streven wij ernaar u gericht te adviseren, uw zorgen weg te nemen en maatwerk te leveren.